CMS - Content Management System - Reclamebureau Droom van het Platteland

CMS - Content Management System

 

CMS2

 

CMS: Eenvoudig uw eigen website bijwerken.

Wat is een CMS?

Een cms is een systeem waarmee u zelf uw website gemakkelijk bij kunt werken zonder dat u kennis heeft van html-codes. Alle websites bij Droom van het Platteland zijn voorzien een CMS. Daarbij kunt u de keuze maken tussen Joomla! of WordPress. Onze ervaring is dat Joomla meer mogelijkheden dan WordPress, daarom geven wij hier de voorkeur aan. Maar als u toch liever een website gebouwd in WordPress heeft is dat natuurlijk ook mogelijk. Zowel het CMS in Joomla! als in Wordpress lijkt op Microsoft Word waarin je teksten gemakkelijk kunt aanpassen en afbeeldingen kunt invoegen.

Wanneer u bij Droom van het Platteland een website laat maken ontvangt u gratis een op maat gemaakte handleiding in het Nederlands, waarin alles staat wat u nodig heeft om uw website up to date te houden.

Wat zijn de kosten voor het CMS?

Er worden geen aparte kosten berekend voor het CMS. Wanneer u een nieuwe website laat maken of een bestaande website laat verhuizen dan wordt uw website standaard voorzien van het Joomla! CMS en op verzoek het WordPress CMS.

Persoonlijke training

Mocht u er, ondanks de handleiding, niet uitkomen om je website bij te werken? Dan is het mogelijk om een persoonlijke training te volgen. Stap voor stap wordt uitgelegd hoe het CMS in elkaar zit. Deze hands-on basistraining duurt maximaal 1,5 uur en is gratis! Deze training zorgt ervoor dat het CMS geen geheimen meer voor u heeft! Indien u aan 1,5 uur niet genoeg heeft is het mogelijk om de sessie uit te breiden met gevorderdentraining van nog eens 1,5 uur, dit is wel tegen betaling.

Button-offerteaanvragen                 Button-afspraakmaken             Button-beldirect

 

 

Door:Yvonne Wieringa

 

Related Articles

Webhosting

Droom van het Platteland

Stuifzandlaan 6
7764 AT Zandpol, Drenthe

E-mail: info@dvhp.nl
Tel: 0591-226497

BTW-nr: NL001396255B31
KvK-nr: 50104004

Links

>> Vacatures
>> Algemene Voorwaarden
>> Privacy Verklaring

Openingstijden

Maandag t/m donderdag: 08.00 – 17.00 uur.
Vrijdag, Zaterdag en zondag: Gesloten.