Gratis Tips voor Ondernemers - Droom van het Platteland - Reclamebureau Droom van het Platteland

Webdesign, Reclame, Drukwerk 
en beter vindbaar in Google (SEO)

T: 0591-226497 | E: info@dvhp.nl

  Gratis Tips voor Ondernemers - Droom van het Platteland

  Gratis Tips voor Ondernemers - Droom van het Platteland (6)

  maandag 26 maart 2018 09:16

  Waarom de facebookpixel van levensbelang is

  Geschreven door

  Heb jij hem al op je website staan? De facebookpixel? Nee? Dan raad ik je aan om dat vandaag nog te regelen. De facebookpixel biedt je namelijk heel veel mogelijkheden. Zo kan je bezoekers opnieuw benaderen die al eens op je website zijn geweest. Deze bezoekers kennen je al. En dat werkt beter dan adverteren voor bezoekers die je nog niet kennen.

  donderdag 22 maart 2018 13:00

  Hoe je met Rich Snippets kan opvallen in Google

  Geschreven door

  Rich Snippets zijn niet nieuw maar toch zijn er veel mensen die er nog nooit van hebben gehoord. Sinds 2010 en 20111 zijn er al diverse seo- en marketingblogs geschreven over Rich Snippets, maar deze functionaliteit was toen vooral alleen toepasbaar voor Amerika en Engeland. In Nederland kon het toen soms wel tot 4 maanden duren voordat de rich snippets zichtbaar werden, als ze al zichtbaar werden. Sindsdien heeft Google alles uitgerold en zien wij ook in Google  steeds meer zoekresultaten voorzien van foto's, recensies/beoordelingen, productinformatie, evenementinformatie of boekingsinformatie.

  Een goede lead magnet (waardevolle weggever) zorgt ervoor dat je mensen op je e-mail lijst krijgt. Je zorgt dat mensen geinteresseerd worden in jou. Zo moeten je websitebezoekers bijvoorbeeld eerst een formulier invullen voordat ze de lead magnet kunnen downloaden. Dan heb je hun e-mailadres. Deze mensen kan je dan vervolgens persoonlijk benaderen. Niet gelijk met je aanbod, je gaat eerst een relatie met ze opbouwen.

  woensdag 28 februari 2018 14:46

  Ben jij klaar voor de nieuwe AVG Wet?

  Geschreven door

  Ondernemers, ZZP’ers en MKB’ers opgelet! De AVG Wet komt er aan! Vanaf 25 mei 2018 is de nieuwe wet AVG van kracht. Vanaf deze datum hebben we dezelfde privacywetgeving in de hele Europese Unie. De Wet Bescherming Persoonsgegevens (Wbp) bestaat dan niet meer. De AVG is ook wel bekend onder de Engelse naam: General Data Protection Regulation (GDPR).

  maandag 26 februari 2018 10:33

  Website: Zelf doen of uitbesteden?

  Geschreven door

  In de afgelopen 10 jaar dat ik voor mezelf werk heb ik nogal wat meegemaakt. Wat mij vooral opvalt is dat sommige ondernemers informeren naar het laten maken van een nieuwe website maar er daarna soms toch voor kiezen om het zelf te doen. Of te laten doen door een familielid, een handige neef of nicht. Of ze kennen een mannetje die wel handig is met computers. En dat begrijp ik wel. Een nieuwe website is toch een investering. Wat echter bijzonder is, is dat dezelfde ondernemers, meestal na een jaar of twee, toch weer contact met mij zoeken. Het zelf maken van de website is dan toch niet zo goed bevallen.

  donderdag 22 februari 2018 12:34

  5 Musthaves voor als je met online marketing wilt starten

  Geschreven door

  Je bent ondernemer en je hoort steeds vaker over de mogelijkheden van online marketing. Je hoort succesverhalen over facebookadvertenties. En je krijgt wel eens nieuwsbrieven waarvan je denkt, potdikke, zij doen dat slim! Mij is dat voor het eerst opgevallen bij Zalando en later Wehkamp. Die bedrijven zijn een kei in hun e-mailmarketing. Op het internet vind je informatie te kust en te keur. Maar waar moet je nu beginnen? Ik geef je een lijst met punten die onmisbaar zijn voor een succesvolle online marketingstrategie. 

  Volg mij op Facebook

  Contact

  Reclamebureau
  Droom van het Platteland

  Stuifzandlaan 6
  7764 ATZandpol, Drenthe

  E-mail: info@dvhp.nl
  Tel: 0591-226497
  BTW-nr: NL001396255B31
  KvK-nr: 50104004

  © 2019 Droom van het Platteland. Alle rechten voorbehouden.