Uncategorised - Reclamebureau Droom van het Platteland

Webdesign Drenthe

Professioneel webdesign voor ondernemers in Drenthe

Een webdesign laten maken door een bedrijf gevestigd in Drenthe, waarschijnlijk omdat je zelf in deze regio woont. Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Ik ben Yvonne Wieringa en in 2010 heb ik met mijn eigen droom gestart in Drenthe. Namelijk in de vorm van mijn bedrijf  ' Reclamebureau Droom van het Platteland'. Ik maak websites en divers drukwerk voor ondernemers en dan vooral voor ondernemers in Drenthe.

Niet zomaar een webdesign

En niet zomaar een nieuw webdesign. Een website is niet langer een online visitekaartje. Je wilt een website die voor je werkt. Die je mogelijkheden geeft. Een webdesign dat zo is ingericht om van een websitebezoeker een klant te maken. Met de websites die ik maak kan dit. En daarbij krijg je de juiste ondersteuning. >> Lees meer over een website die werkt

Klanten in regio Drenthe

Zoals al genoemd heb ik al een flinke klantenkring in de regio Drenthe opgebouwd de laatste jaren. Maar niet alleen in Emmen ook in de dorpen rondom Emmen, zoals Zandpol, Veenoord, Nieuw-Amsterdam, Dalen etc. Enkele klanten uit de regio:

  • Autoverhuurbedrijf van der Weerd Emmen
  • Camping de Riegheide in Schoonoord
  • De Laatste Eer Dalen
  • Natuurbad de Zandpol
  • Slagerij de Pallert Schoonebeek
  • Rijschool Schulte Nieuw- Schoonebeek

Rich Snippets

Drum-roll-please:Hoe kun je meer opvallen in de Google zoekresultaten?

Het antwoord: Gebruik Rich-Snippets!

Door:Yvonne Wieringa

Rich Snippets, wat zijn het?

Rich Snippets zijn niet nieuw. In 2007 verscheen er al in een Googleblog een oproep hoe webmasters hun metadiscriptions kunnen verbeteren. Sinds 2010 en 20111 zijn er al diverse seo- en marketingblogs geschreven over Rich Snippets, maar deze functionaliteit was toen vooral alleen toepasbaar voor America en Engeland. In Nederland kon het toen soms wel tot 4 maanden duren voordat de rich snippets zichtbaar werden, als ze al zichtbaar werden. Nu is Google bezig om het verder uit te rollen over de wereld en steeds meer zoekresultaten in Nederland worden voorzien van foto's, recensies/beoordelingen, productinformatie, evenementinformatie of boekingsinformatie.

 

Review Bart Schopmeijer

Bart_portret-1

Reviews

Testimonial Droom van het Platteland

– Cesar Emmen | www.cesaremmen.nl

Houd je eigen website bij!

- Droom van het Platteland; Realiseer je Droom; houd je eigen website bij!, maakt zijn naam en bedrijfslogo geheel waar.Tijdens de eerste kennismaking bleek dat Yvonne Wieringa zich goed had voorbereid; zij kwam snel to-the-point en kwam vrij snel met ideeën en suggesties. Het (op-)bouwen van de website vindt plaats in goed overleg; aanpassingen van het concept idee is altijd mogelijk. De communicatie via email gaat goed en er wordt door Yvonne snel en klant vriendelijk gereageerd op wensen, aanpassingen of correcties. Al met al een prettige samenwerking. De handleiding om zelfstandig aanpassingen uit te voeren op je site (CMS) is handig en duidelijk (in het Nederlands!). De prijsstelling van het geheel is zeer concurrerend.

Mijn beoordeling:5/5 sterren 5-stars1

Totaalcijfer Droom van het Platteland 5/5 gebaseerd op 3 beoordelingen

Vind ons op Google+

Door:

 

Droom van het Platteland

 

Werkwijze

Werkwijze

shutterstock 150854963 1. Kennismakingsgesprek
Wanneer u een nieuwe website wilt laten ontwikkelen maken we eerste een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek inventariseren we uw wensen en ideeën zodat we het ontwerp van de site hier zo goed mogelijk op aan kunnen laten sluiten. Dit gesprek kan in uw eigen huis of op uw kantoor plaats vinden en dat is wel zo gemakkelijk. Ook 's avonds is dat geen enkel probleem.

 

2. Creatief ontwerp
Naar aanleiding van het gesprek wordt er een creatief ontwerp gemaakt. Hierin worden uw wensen in verwerkt. Wel is het gemakkelijk dat er foto's / logo's beschikbaar zijn die in het ontwerp mee kunnen worden genomen. Indien dat niet het geval is kunnen we zelf foto's maken en gebruiken of zogeheten stockphoto's gebruiken. Indien nodig wordt in deze fase ook het aanvragen van de domeinnaamregistratie en de hosting geregeld.

 

3. Technisch ontwerp
Zodra het creatieve ontwerp is goedgekeurd volgt het technische ontwerp. De website wordt volgens het creatief ontwerp gebouwd in een testomgeving. Uw website wordt voorzien van een beheermodule waardoor u zelf uw website eenvoudig bij kunt houden.

 

4. Oplevering
Zodra het technisch ontwerp gereed is en uitvoerig getest wordt het tijd voor de oplevering. U ontvangt de gegevens van de testomgeving. Na eventuele laatste aanpassingen en uw goedkeuring wordt de website live gezet. De website wordt voorzien van bezoekersstatistieken zodat u kunt zien hoeveel bezoekers op uw website terechtkomen.

 

5. Nazorg
Na het live gaan van de website bieden wij de mogelijkheid aan (gratis!) om uitleg te geven over de beheermodule (CMS). Tevens ontvangt u een uitgebreide handleiding op maat waardoor u in de jaren daarna met veel plezier uw website kunt blijven gebruiken. Als u gebruik wilt maken van Outlook om uw e-mail te versturen en te ontvangen bieden wij hierin ook ondersteuning.

100% tevredenheidsgarantie

Wij vinden het erg belangrijk dat u voor 100% tevreden bent met de website die voor u is gemaakt. Als dat betekent dat het creatieve ontwerp meerdere malen moet worden bijgesteld, is dat geen probleem. Hiervoor worden geen extra kosten in rekening gebracht.

Einde website = geen einde service

Na het live gaan van de website kan het voorkomen dat u nog vragen heeft of dat er nog iets aan de website veranderd moet worden. Telefonische ondersteuning is altijd gratis, in het geval van vragen kunt u altijd bellen of mailen en proberen wij u zo goed mogelijk te helpen.

Door:Yvonne Wieringa

 

SEO

SEO Tekstschrijven - Hoger in Google met zoekmachineoptimalisatie (SEO)

Heeft u al een website maar blijven de bezoekers weg? Of zoekt u op bepaalde zoektermen en komt uw website dan niet naar boven? Dan is uw website waarschijnlijk niet geoptimaliseerd voor zoekmachines. Er zijn drie manieren om meer bezoekers naar uw website te krijgen:

1. Adverteren op internet (bijvoorbeeld via Google Adwords). Dit wordt ook wel SEA genoemd, Search Engine Advertising. Dit is geschikt voor een korte termijn strategie.
2. Uw website zoekmachinevriendelijk maken, dit wordt ook wel SEO genoemd: Search Engine Optimization. Dit is geschikt voor een lange termijn strategie
3. Social media. Door blogs te schrijven en die te delen via social media is het ook mogelijk om meer bezoekers te krijgen. Wat u schrijft moet dan wel relevant zijn voor de doelgroep.

hoger-in-google-met-seoSEO staat voor: Search Enginge Optimization

SEO-tekstschrijven is een vak apart. Hiervoor is kennis van de werking van zoekmachines maar ook werking van een website noodzakelijk. Daarnaast heldere en duidelijke teksten schrijven belangrijk die door iedereen makkelijk te begrijpen zijn. Het voordeel van een goede SEO-tekst is dat tegen relatief weinig kosten kan uw website zo worden ingericht dat u op bepaalde zoektermen hoger in Google terecht komt. Daarbij is het scoren op specifiekere zoektermen (bv. 'vakantie kreta') gemakkelijker dan op algemenere zoektermen (vb. 'vakantie'). Er zijn twee dingen belangrijk wanneer het gaat om uw website geschikt te maken voor zoekmachines:

1. Techniek van uw website

Hierbij controleren we uw website op bijvoorbeeld:
a. Zoekmachinevriendelijke url's: www.dvhp.nl/webdesign.nl in plaats van www.dvhp.nl/?php.inasdfkjien6745.html.
b. Dubbele inhoud: Daar houden zoekmachines niet van.
c. Google indexatie: Zijn al uw webpagina's wel geindexeerd door Google?
d. Zoekwoorden onderzoek: Worden de juiste zoekwoorden (keywords) gebruikt op de juiste plekken in de html code?
e. Alt-teksten: Zijn de afbeeldingen op uw website voorzien van de juiste beschrijvingen (alt-teksten)?

2. Content is king (Inhoud is koning)

Zoekmachines zorgen ervoor dat een zoeker zo snel mogelijk vindt wat diegene zoekt. De zoekterm: 'Slot Gazelle' kan meerdere betekenissen hebben: Gazelle kan een rendier zijn maar ook een fiets. Een slot kan een fietsslot zijn maar ook een kasteel. Door de woorden gezamenlijk te gebruiken weet de zoekmachine dat het over een fiets gaat. Bij het schrijven van een goede SEO-tekst is het daarom belangrijk om rekening te houden met wat uw doelgroep naar op zoek is en niet overal zoekwoorden in te stoppen waardoor de tekst nergens meer op slaat. Daarnaast is het belangrijk om gebruiksvriendelijke teksten voor de bezoekers te schrijven. Te vaak gebeurt het nog dat een product in vakjargon wordt uitgelegd of dat de navigatiestructuur van een website niet helder is. Dus wij schrijven heldere teksten voor mensen die ook door zoekmachines worden begrepen.

Langdurig resultaat met goed geschreven seo-teksten

Het duurt even voordat de geschreven SEO-teksten daadwerkelijk effect hebben. SEO is met name geschikt voor een lange termijn strategie. Het kan even duren om een nieuwe website door Google te laten indexeren. Daarnaast moet er tijdens het optimaliseren natuurlijk worden bijgestuurd. Door de resultaten te meten in Google Analytics kunnen we dat doen. Maar wanneer uw website één keer goed geoptimaliseerd is plukt u daar zeker de vruchten van.

Wilt u uw website hoger in Google?

Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend advies.

Button-offerteaanvragen                 Button-afspraakmaken             Button-beldirect

Door:Yvonne Wieringa

 

Droom van het Platteland

Stuifzandlaan 6
7764 AT Zandpol, Drenthe

E-mail: info@dvhp.nl
Tel: 0591-226497

BTW-nr: NL001396255B31
KvK-nr: 50104004

Links

>> Vacatures
>> Algemene Voorwaarden
>> Privacy Verklaring

Openingstijden

Maandag t/m donderdag: 08.00 – 17.00 uur.
Vrijdag, Zaterdag en zondag: Gesloten.